dansk english

Kultursuppe med Sunniva og Tigermor

Torsdag d. 12. september kl. 18.30 – ca. 21.30 (dørene åbnes kl. 18) 

Sted: Teatersalen på Grønnegades Kaserne Kulturcenter, 4700 Næstved
Suppe: Butternut Squash Suppe
Hovedret: Sunniva og Tigermor

Sunniva Løvland Byvard er en prisvindende dansk cirkusartist med speciale i håndstand. Sunniva er vidt berejst og har indgået i samarbejder indenfor film, musik, dans, teater og cirkus. De seneste 3 år har hun optrådt med det canadiske kompagni Les 7 Doigts de la Main og spillet på Teater Republique med forestillingen Boschøs Drøm.

Hendes optræden til Kultursuppen er inspireret af alle de forskellige kunstneriske sammenhænge hun har indgået i de seneste år – både store og små produktioner og egen research.

TIGERMOR er et musikalsk projekt med et karismatisk og autentisk udtryk. Kvinden bag TIGERMOR er Camilla Bang der afsøger forskellige måder at tilgå musik på og ikke binder sig til en bestemt genre, men er mere optaget af at skabe stemninger.

Camilla Bang har før været aktuel med duoen, CAT CAUGHT LARK og soloprojektet CAMILLA BANG, der begge har udgivet plader. Sidenhen har Camilla Bang slået sine folder indenfor scenekunst og komponeret – og været med i en række danske og internationale forestillinger.

Til Kultursuppen vil hun både akkompagnere Sunnivas akrobatiske udfoldelser og selv spille en mini-koncert med numre fra sit righoldige repertoire. TIGERMOR er et frisk pust til dit hjerte, en dansende og syngende lussing, der varmer din sjæl.

Videoklip:

Se Kultursuppe
Kultursuppe med Sunniva & Tigermor
torsdag d. 12. sep. kl. 18:30
Teatersalen, Næstved
Kultursuppe (Mit liv som Niels)
tirsdag d. 22. okt. kl. 18:30
Teatersalen, Næstved
Kultursuppe med Kristian Holm Joensen
onsdag d. 20. nov. kl. 18:30
Teatersalen, Næstved

Suppekaravane

Læs om Suppekaravanen

kultursuppe - crew

KULTURSUPPE er Næstveds internationale egnsteaters helt eget ”forsamlingshus-koncept”, hvor fællesspisning, hygge og underholdning i særklasse går op i en højere enhed.

Publikum bliver budt velkommen og placeret ved langborde af Dansk Rakkerpaks Kultursuppe-crew. Suppe-crewet bestående af Niels Grønne, Niels Peter Kløft, Camille í Dali og Kirsten Nottelmann Rav. De forvandler sig med falske overskæg, forlorne tænder, brystproteser m.m.m. til Gustav Fleiner, Otto ”Kok” Hansen, Sunshine og "Vor Mor” - alias Esther Gider-Godtfredsen. Crewet serverer først en aldeles glimrende omgang suppe og gennemgår diverse takke, skåle, hilse, sang og spise – ritualer med publikum. Derefter serveres ”hovedretten”, der hver gang er et show i særklasse med nogle af landets fremmeste kunstnere og ind imellem hentes der endda kræfter ind direkte fra udlandet!

Der arbejdes heftigt på at få ”hovedretterne” på plads for sæson 2019/2020. Ikke alle brikker er faldet på plads, men vi kan love at programmet bliver fuld af overraskelser!

Kultursuppe starter kl. 18:30 i teatersalen men dørene i Teatersalen åbnes allerede kl. 18:00. Vel mødt!

Billetter bestilles på www.billetten.dk