dansk english

Kultursuppe

Fredag d. 6. april afsluttede vi forårets KULTURSUPPER med fransk tema til ære for nyligt afdøde Prins Henrí. Der var pyntet op med tricolore-farver og der blev citeret fra prinsens righoldige digteriske produktion og vist eksempler på hans skulpturelle kunst. Dagens suppe var Creme Vichyssoise (fransk porre – og kartoffelsuppe) og kronen på værket var Mademoiselle Karen, der diskede op med finurlig kabaret-pop på fransk, dansk, engelsk og polsk. Alt gik op i en højere enhed denne aften og vi fik givet Prins Henrik en værdig afsked. Hans eftermæle er lige så sammensat som hans personlighed var. Uenighederne var store mellem ham og dansk befolkning og internt i regentparret, men han gav om nogen kongeriget Danmark kulør.

Næste KULTURSUPPE bliver torsdag d. 27. september 2018. Hovednavnet er endnu ikke på plads!

 

 

 

Kalender

dato/tid hvor
to. 27. sep. Grønnegades Kaserne Kulturcenter  

kultursuppe - crew

KULTURSUPPE er Næstveds internationale egnsteaters helt eget ”forsamlingshus-koncept” , hvor fællesspisning, hygge og underholdning i særklasse går op i en højere enhed.

Publikum bliver budt velkommen og placeret ved langborde af Dansk Rakkerpaks Kultursuppe-crew. Suppe-crewet bestående af Niels Grønne, Niels Peter Kløft, Camille í Dali og Kirsten Nottelmann Rav. De forvandler sig med falske overskæg, forlorne tænder, brystproteser m.m.m. til Gustav Fleiner, Otto ”Kok” Hansen, Sunshine og "Vor Mor” - alias Esther Gider-Godtfredsen. Crewet serverer først en aldeles glimrende omgang suppe og gennemgår diverse takke, skåle, hilse, sang og spise – ritualer med publikum. Derefter serveres ”hovedretten”, der hver gang er et show i særklasse med nogle af landets fremmeste kunstnere og ind imellem hentes der endda kræfter ind direkte fra udlandet!

Kultursuppe starter kl. 18:30 i teatersalen men dørene i Teatersalen åbnes allerede kl. 18:00. Vel mødt!

Billetter bestilles på www.billetten.dk