Dansk Rakkerpak
Næstveds internationale egnsteater

Kultursuppe

Fredag d. 6. april

Fredag d. 6. april. kl. 18.30 ærer Dansk Rakkerpak nyligt afdøde Prins Henrí og inviterer til KULTURSUPPE med fransk tema. 
Dagens suppe er Creme Vichyssoise (fransk porre – og kartoffelsuppe).
Hovedretten er:

Mademoiselle Karen

- Finurlig kabaret-pop på fransk, dansk, engelsk og polsk

 Mademoiselle Karens frontfigur er ingen ringere end Karen Duelund Guastavino, der i sommeren 2017 glimrede i Dansk Rakkerpaks forestilling ”Sherlock Holmes og dronningen kronjuveler” som både en overbevisende komponist og musiker samt i den udsøgte rolle som Hendes Majestat Dronning Margrethe d. 2. af Danmark.

I Mademoiselle Karen tager hun sig personligt af både sang og blæserinstrumenter og er flankeret af de herrer Martin Bennebo på harmonika og klaver og Troels Sejr Drasbeck på trommer, klokker og diverse effekter.

Trioen har rejst verden rundt som en del af det succesfulde polsk/danske band Czeslaw Spiewa. Det var dette eventyr, der gav dem inspiration og inputs til det nye farverige projekt, der indtil nu har resulteret i de anmelderroste albums ”Attention” fra 2010 og "Comme Les Garçons" fra 2014.

Atmosfæren er postmoderne pop chansons brudt af pumpet house på den ene side og eftertænksom melankoli på den anden. Mademoiselle Karen tager det hele ind og synger det derefter ud igen med en stærk stemme fuld af engagement i en collage af musikgenrer og sprog limet sammen i en stramt produceret form.

Skynd jer at købe billetter, der bliver med garanti rift om pladserne!

Foto: Tom Kurek

Kalender

arrangement dato/tid hvor
Mademoiselle Karen (Kultursuppe)   fr. 6. apr. 18:30 Teatersalen, Grønnegade 10, Næstved  

kultursuppe - crew

KULTURSUPPE er Næstveds internationale egnsteaters helt eget ”forsamlingshus-koncept” , hvor fællesspisning, hygge og underholdning i særklasse går op i en højere enhed.

Publikum bliver budt velkommen og placeret ved langborde af Dansk Rakkerpaks Kultursuppe-crew. Suppe-crewet bestående af Niels Grønne, Niels Peter Kløft, Camille í Dali og Kirsten Nottelmann Rav. De forvandler sig med falske overskæg, forlorne tænder, brystproteser m.m.m. til Gustav Fleiner, Otto ”Kok” Hansen, Sunshine og "Vor Mor” - alias Esther Gider-Godtfredsen. Crewet serverer først en aldeles glimrende omgang suppe og gennemgår diverse takke, skåle, hilse, sang og spise – ritualer med publikum. Derefter serveres ”hovedretten”, der hver gang er et show i særklasse med nogle af landets fremmeste kunstnere og ind imellem hentes der endda kræfter ind direkte fra udlandet!

Kultursuppe starter kl. 18:30 i teatersalen men dørene i Teatersalen åbnes allerede kl. 18:00. Vel mødt!

Billetter bestilles på www.billetten.dk