Kultursupper oktober og november

Mit Liv Som Niels

Tirsdag d. 22. oktober kl. 18.30 – ca. 21.30 (dørene åbnes kl. 18)

Sted: Teatersalen på Grønnegades Kaserne Kulturcenter, 4700 Næstved

Suppe: Glosuppe med kikærter

Hovedret: Mit Liv Som Niels

MIT LIV SOM NIELS udspiller sig i en foredragsramme med et stort filmlærred. Forestillingens hovedformål er at udbrede kendskabet til Niels. Ikke til Niels i bred forstand, men til lige præcis den Niels, der bærer efternavnet Grønne. Niels har derfor været en tur ned af ”memory lane” og set på familiefotos, scrapbøger, slægtsbøger, familierelikvier, breve, m.m. Niels har også besøgt sine barndomshjem, sin folkeskole, sit gymnasie, sin teaterskole og det fritidshjem hvor han arbejdede efter gymnasiet. Niels har endvidere searchet på internettet, besøgt lokalarkiver, opsøgt nogle af sine forældres kollegaer og haft timelange snakke med sine søskende.

Det er der kommet en masse skæve betragtninger og en stribe sjove og vedkommende historier ud af som Niels glæder sig til at komme rundt med i det ganske danske land.

MIT LIV SOM NIELS er i - ord og billeder - på en og samme tid Nielses meget personlige historie og samtidigt en tidsfortælling med fokus på 60’erne – 80’erne, der får tilskuerne til at reflektere og tænke tilbage på deres eget liv.

Se mere her om Mit Liv Som Niels

Kristian Holm Joensen

Onsdag d. 20. november kl. 18.30 – ca. 21.30 (dørene åbnes kl. 18) 

Sted: Teatersalen på Grønnegades Kaserne Kulturcenter, 4700 Næstved

Suppe: Der arbejdes på sagen!

Hovedret: Kristian Holm Joensen

Kristian Holm Joensen diverterer med highlights fra sin soloforestilling ”Mænd i mindre doser”.

Da Adam blev smidt ud af Paradis var det ikke Vor Herre der gjorde det, men Eva. Hun ville ha’ en rigtig mand! Med sig ud af Edens Have fik Adam en kasse med kasserede mandetyper ….. Publikum vil komme til at se Parly, der ifølge ham selv er for godt et hug til at forblive single; Hubert der danser farver; den forstående mand, der ikke forstår en skid; den stolte far og mange andre skønne mænd af værste skuffe.

Kristian Holm Joensen er uddannet på Århus Teaters Skuespillerskole. Umiddelbart efter indspillede han sammen med Søren Fauli (m.fl.) ”De skrigende Halse”, hvor han spillede hovedrollen Ronniedrengen. Filmen endte med at blive en kultfilm. Siden har han først og fremmest spillet teater. Tilgengæld har Kristian Holm Joensen spillet på de fleste danske scener – lige fra Hjultorvet i Næstved til Det Kongelige Teaters Gamle scene. Han ynder det skæve, sjove og lidt rørende.  

KULTURSUPPE er Næstveds internationale egnsteaters helt eget ”forsamlingshus-koncept”, hvor fællesspisning, hygge og underholdning i særklasse går op i en højere enhed.

Publikum bliver budt velkommen og placeret ved langborde af Dansk Rakkerpaks Kultursuppe-crew. Suppe-crewet bestående af Niels Grønne, Niels Peter Kløft, Camille í Dali og Kirsten Nottelmann Rav. De forvandler sig med falske overskæg, forlorne tænder, brystproteser m.m.m. til Gustav Fleiner, Otto ”Kok” Hansen, Sunshine og "Vor Mor” - alias Esther Gider-Godtfredsen. Crewet serverer først en aldeles glimrende omgang suppe og gennemgår diverse takke, skåle, hilse, sang og spise – ritualer med publikum. Derefter serveres ”hovedretten”, der hver gang er et show i særklasse med nogle af landets fremmeste kunstnere og ind imellem hentes der endda kræfter ind direkte fra udlandet!

Der arbejdes heftigt på at få ”hovedretterne” på plads for sæson 2019/2020. Ikke alle brikker er faldet på plads, men vi kan love at programmet bliver fuld af overraskelser!

Kultursuppe starter kl. 18:30 i teatersalen men dørene i Teatersalen åbnes allerede kl. 18:00. Vel mødt!

Billetter bestilles på www.billetten.dk