Se vores Juleforestilling: Lille Spektakel - Stort Mirakel

Forestil dig at dine nye naboer er et festligt bundt cirkusmus. Det er præcis hvad der sker for gårdnissen Johannes som ellers er vant til at passe sig selv og sine egne sager. Musemor venter sig og den sky enspænder-nisse bliver sat til at passe ungerne da miraklet skal ske...

"Lille Spektakel Stort Mirakel" er en cirkusboblende, musikalsk og magisk juleforestilling om at lukke hjertet op og lukke nogen ind.

En hyggelig hestestald danner rammen om denne humoristiske og hjertevarme juleforestilling fortalt og spillet med dukker af Camille í Dali.

Lille Spektakel - Stort Mirakel

Faster Cools Fantastiske Juletræsfest

Når Faster Cool holder juletræsfest bliver der ikke sparet på noget. Hele teatret ruller sig generøst ud med juleorkester, gags, sange og skøre, poetiske, hjertevarme og lattervækkende indslag. Julemanden kikker selvfølgelig forbi og så har den syngende Faster Cool altid ærmet fuld af nye sjove vinkler på hvad jul kan være. Arrangementet er for børn og deres voksne og er noget ud over det sædvanlige!
 

Faster Cools Juletræsfest

Faster Cools Julevinduer

Igen i år kan Faster Cools Julevinduer kan opleves i hele december i Teatersalens vinduer på Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Grønnegade 10, 4700 Næstved og er en af julens gratis glæder.

Faster Cools julekalender

Faster Cool har sin helt egen internet-julekalender, som er lavet med hjælp fra egnsteatrets øvrige skuespillere og ikke mindst fra filmmanden og musikeren Jesper Hofmann Lindahl, der klippede, redigerede og tilføjede jingles, musik og juledrys og hans datter Freja-Bella Hofmann Lindahl sang det gennemgående julehit: ”Jul med Faster Cool”.

Faster Cools TV-julekalender er på 24 afsnit og fyldt med hyggelige juleråd og idéer og med masser af skøre personer fra Næstved og opland, der ”åbner” dagens låger. Afsnittene varer 6 – 10 min. og kan findes her:

Faster Cools Julekalender

Faster Cools julelege og bageopskrifter

Her kan du hente beskrivelser at sjove lege man kan lave i forbindelse med jul og du kan også hente opskriften til Faster Cools hjemmebagte julepynt:

 

Hent Faster Cools julelege

 

Hent opskriften til Faster Cools hjemmebagte julepynt

🌟 💝 🍂